2013-11-27 15:48:40• hírek • (x)

AquaMedica - gyógyászati szolgáltatások az Aquastarban

Az élményfürdőben hidro-, fizio és kinetoterápiás kezeléseket is végeznek neves szakemberek irányításával.

Nemrég új szolgáltatásokkal bővült az AquaStar termál- és élményfürdő palettája. Igazi kezelőbázist alakítottak itt ki, ahol neves balneológus-rehabilitációs szakorvosok végeznek vizsgálatokat és ajánlanak különböző, hidro-, fizio és kinetoterápiás kezeléseket.

Az AquaMedicában minden hétköznap 10 és 18 óra között végzik a testet gyógyító és egészséget megőrző kezeléseket, dr. Barabási Carmen és Dr. Matiz Carmen balneológus-rehabilitációs szakorvosok pedig előjegyzés rendszerben minden kedden és szerdán tartanak rendelést az Aquastar élményfürdő gyógyászati központjában.

A szakorvosokkal való egyeztetés elsősorban a fizioterápiás kezelések esetében fontos, sőt, elengedhetetlen. Az elektroterápiás, lézeres, ultrahangos és mágneses fizioterápiás kezeléshez balneológus, reumatológus vagy a rehabilitációt felügyelő szakorvos küldőpapírja szükséges, míg az egyéb gyógyászati szolgáltatások esetében elegendő a kezelőorvos javaslata vagy az általa kitöltött küldőpapír.

A kinetoterápiás foglalkozásokat egyénileg és csoportosan is igénybe lehet venni, akár vízben, akár teremben. Célja az izomzat helyreállítása, az izomzat megerősítése, növeli a mozgékonyságot, fokozza a szervezet terhelhetőségét, növeli az ízületek mozgékonyságát, javítja a koordinációt és az egyensúlyérzetet, relaxáló hatása van, segít a helyes testtartás visszaállításában.

Az AquaMedicában azok is gyógyulásra lelnek, akiknek gyógymasszázsra van szükségük, de igénybe lehet venni a hidromasszázs-szolgáltatást is, melynek lényege, hogy a víz alatt szabályozott erősségű vízsugárral masszírozzák a testet.

Különlegességnek számít környékünkön az iszappakolás is, ám ez a gyógyító terápia is igénybevehető az AquaStarban működő terápiás központban.

A gyógyászati szolgáltatásokkal kapcsolatban bővebb felvilágosítás kapható a 0361-409-888-as telefonszámon, az aquamedicasatumare@gmail.com emailcímen és természetesen személyesen a helyszínen is.

AquaMedica az AquaStarban
AquaMedica az Aquastarban

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: